Informació corporativa

Información corporativa

Garantint la teua aigua

 

Aguas Municipalizadas de Alicante, Empresa Mixta (Aguas de Alicante), amb seu social en Alacant, en el carrer Alona, 31, està participada en un 50% per l’Excm. Ajuntament d’Alacant, titular del servici, i en un 50% per Hidraqua, Gestión Integral de Aguas de Levante, S A .

L’essència d’Aguas de Alicante està basada en la gestió i el subministrament de l’aigua amb els majors estàndards de qualitat, amb l’aportació d’una aigua sanitàriament perfecta i la garantia del seu subministrament els 365 dies de l’any i les 24 hores del dia.

Treballem diàriament a partir dels tres pilars que sustenten la nostra gestió: societat, tecnologia i medi ambient. Estos pilars enfoquen la nostra manera de treballar hui, demà i sempre.

L’aposta per la tecnologia, element indispensable en l’avanç sostenible de la societat, ens permet situar-nos en l’avantguarda de la innovació treballant per a definir les solucions del futur i aplicant una visió que engloba tots els àmbits de la gestió de l’aigua: infraestructures, recursos hídrics, medi ambient, seguretat i prevenció de riscos.

Apliquem activament polítiques de desenvolupament sostenible per a aportar valor a la societat, en la qual gestionem un recurs tan valuós com indispensable. Entre les accions més importants, destaquen la implantació d’un fons social destinat a la concessió d’ajudes individuals a les persones i/o unitats familiars més desfavorides; o les campanyes de conscienciació i bon ús, que aporten a l’aigua el valor que es mereix.

I, per descomptat, cuidem el medi ambient, perquè cuidant el nostre entorn i fomentant polítiques que el protegisquen, i també millorant les infraestructures hidràuliques, aconseguirem que la nostra gestió aporte més valor a la convivència amb les persones.

Hem sigut, som i serem sempre “molt més que aigua”.