El nostre Pla Estratègic

Plan Estratégico Aguas de Alicante

Pla Estratègic Aguas de Alicante 2022-2027

 

Aguas de Alicante ha presentat el seu Pla Estratègic per als pròxims anys. La filosofia que mou aquest nou Pla està sòlidament fonamentada en valors com la responsabilitat, la confiança, el servei, la capacitat, la trajectòria, la convicció i la presència. Un Pla compartit que no s’ha concebut com una cosa aïllada, sinó com una font de valor integrada en el desenvolupament immediat dels municipis que hem conegut, valorat i secundat pràcticament des de la nostra fundació. Un pla estratègic que combina ambició amb practicitat i es configura entorn d’iniciatives reals veritablement rellevants per al futur dels municipis.

Un pla desenvolupat a través de l’escolta activa i del coneixement de l’opinió, l’experiència i les necessitats d’una cuidada selecció d’actors estratègics vinculats, d’una manera o un altre, a Aguas de Alicante; empresaris, institucions, ciutadania, associacions, etc. Perquè només escoltant-los podíem respondre una sèrie de preguntes crucials per al nostre present i el nostre futur.

Aquest camí no sols ens ha permés assenyalar una sèrie d’objectius específics a aconseguir al llarg dels pròxims cinc anys. També a prendre consciència dels valors que ens han portat a ser el que som. I de poder resumir en dues paraules el compromís que Aguas de Alicante adquireix amb el seu entorn. Aquestes dues paraules resumeixen l’esperit sobre la base del quin s’ha construit aquest nou Pla Estratègic: ESTAMOS AQUÍ.

 

Accedisca ací al Pla Estratègic AMAEM 2022-2027