Informació de xarxes e-Wise

INFORMACIÓN DE REDES (E-WISE)

Consulta les infraestructures existents en temps real
 

Desconéixer els servicis que hi ha en el subsol pot originar riscos laborals, accidents, talls de subministrament o defectes en les infraestructures existents cada vegada que es fa una obra en la via pública. Per a evitar-los, la plataforma e-Wise (web d’informació de servicis existents) facilita informació sobre tots els servicis gestionats per Aguas de Alicante que hi ha davall de la via pública. Actualitzada diàriament, i amb informació sobre qualsevol punt d’Alacant.

Es proporciona informació actualitzada de les nostres xarxes en qualsevol punt d'Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan d'Alacant, El Campello, Montfort i Petrer.

Per a donar-s’hi d’alta i poder sol·licitar-ne els servicis, cal omplir la sol·licitud de subscripció en l’adreça d’internet https://aguasdealicante.ewise.es/, gestionada per ACEFAT AIE - Infraestructures de Serveis Públics. ACEFAT validarà aqueixes dades en termini màxim de 24 hores i és, llavors, quan es podrà realitzar la primera sol·licitud d'informació.