Visites en les nostres instal·lacions

Eventos de los centros

Visites guiades per les nostres instal·lacions
 

Aguas de Alicante, dins de la seua filosofia de transparència i vinculació amb la societat, posa a la teua disposició una guia d’activitats gratuïtes perquè ens conegues millor.

A través de visites guiades per les nostres instal·lacions podràs conéixer la història del proveïment de l’aigua, el dia a dia de la nostra faena i les últimes tecnologies i innovacions que s’utilitzen en la gestió del cicle integral de l’aigua i la cura del medi ambient.

A continuació tens les instal·lacions que hi ha disponibles, perquè sàpies amb detall quin objectiu i públic tenen cada una.

Activitats proposades:

La conscienciació sobre les dificultats que comporta el proveïment d’aigua a la ciutat és un dels grans misteris que ha de descobrir la ciutadania. Coneixent en primera persona el passat, el present i el futur del proveïment d’aigua a la ciutat valorarem més el progrés i l’evolució de la seua gestió a través de les noves tecnologies i recursos humans.

El parc de La Marjal és una infraestructura que, a més de solucionar un problema hidràulic com les inundacions produïdes per les pluges torrencials en Alacant, és un espai d’oci en el qual pots conéixer la flora i fauna autòctona de les marjals típiques de la conca mediterrània, l’agricultura tradicional i la vegetació típica de la muntanya alacantina. En la teua visita coneixeràs tots els detalls d’esta obra respectuosa amb el medi ambient i la biodiversitat premiada internacionalment.